Pericol pe două autostrăzi: Vizibilitatea este redusă

cod ceata1

Vizibilitatea este extrem de scăzută, sub 100 de metri, duminică dimineața, pe autostrăzile A1 Deva – Nădlac și A6 Balint- Lugoj, din cauza ceții, polițiștii făcând apel la șoferi să circule cu prudență.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 100 de metri pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, pe tronsonul kilometric 426 și 584, dar și pe autostrada A6 Balint – Lugoj, între kilometrii 1 și 10.

Șoferii sunt sfătuiți să sporească atenția la volan, să reducă viteza și să folosească luminile de ceață din dotarea vehiculelor.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă, valabile în şapte judeţe din zona Transilvaniei.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în localităţi din judeţele Mureş şi Harghita se va semnala ceaţă, fenomen care determină reducerea vizibilităţii, local, sub 200 de metri. Până la ora 10:00, ceaţa va persista şi în localităţi din judeţele Arad, Bihor, Timiş, Cluj şi Bistriţa-Năsăud.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns