O companie va oferi zile libere în plus angajaţilor care nu fumează. Motivul din spatele deciziei inedite

fumator

Măsura a fost luată după ce directorul a descoperit că angajaţii care fumează petrec peste o oră în fiecare zi în pauza de ţigară, relatează Daily Mail.

Don Brydon, directorul unei companii din Wiltshire, Marea Britanie a hotărat să îşi stimuleze angajaţii să se lase de fumat prin a-i răsplăti pe cei nefumători cu patru zile libere în plus pe an, relatează Daily Mail.

Directorul companiei a luat această decizie după ce a observat că angajaţii fumători îşi iau pauză de zece minute pentru fiecare ţigară fumată, ceea ce înseamnă chiar şi o oră pe zi, timp în care ceilalţi colegi de-ai lor lucrează.

Iniţiatorul acestei măsuri radicale a fost inspirat de o postare pe social media în care se spunea că angajaţii nefumători ar trebui să aibă patru zile de odihnă în plus.

Astfel directorul companiei a demarat de la începutul lunii ianuarie proiectul celor 4 zile libere în plus acordate nefumătorilor.

Brydon speră că ideea lui va inspira şi alte companii să adopte această măsură.

Unul dintre angajaţii nefumători ai companii s-a arătat extrem de entuziasmat şi consideră că iniţiativa va motiva pe mulţi dintre colegi să se lase de fumat.

Directorul companiei consideră decizia ca un demers menit să încurajeze şi să răsplătească membrii companiei.

 

mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns