Lovitură cruntă pentru România: Comisia Europeană a suspendat finanțarea celui mai important proiect de infrastructură

Comisia Europeană a suspendat finanțarea din fonduri UE pentru Autostrada Sibiu – Pitești (123 de km), cel mai important proiect de infrastructură al României la această oră, potrivit unui anunț făcut de fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc (PSD). Decizia vine ca urmare a unor probleme de mediu, a adăugat fostul demnitar.

„Autostrada Sibiu-Pitești suspendată de catre Comisia Europeană. Un lucru foarte periculos s-a întâmplat pentru unul dintre proiectele vitale de infrastructura din Romania și anume: Comisia Europeană a trimis o notificare de suspendare a finanțării din fonduri europene pentru Sibiu-Pitești din cauza unor probleme pe mediu (pentru cei care nu-si mai amintesc: obiectivul avea acord de mediu obținut in Decembrie 2018). NIMENI DIN GUVERN NU NE ZICE NIMIC. TOATA LUMEA TACE! POATE ASA E MAI BINE! POATE ASA TREBUIE! NU DRAGI ROMANI, NU TREBUIE ASA!!!!”, a scris pe Facebook fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc (PSD), potrivit stiripesurse.ro.

Comisia Europeană a suspendat finanțarea din fonduri UE pentru Autostrada Sibiu – Pitești (123 de km), cel mai important proiect de infrastructură al României la această oră, potrivit unui anunț făcut de fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc (PSD). Decizia vine ca urmare a unor probleme de mediu, a adăugat fostul demnitar.

„Autostrada Sibiu-Pitești suspendată de catre Comisia Europeană. Un lucru foarte periculos s-a întâmplat pentru unul dintre proiectele vitale de infrastructura din Romania și anume: Comisia Europeană a trimis o notificare de suspendare a finanțării din fonduri europene pentru Sibiu-Pitești din cauza unor probleme pe mediu (pentru cei care nu-si mai amintesc: obiectivul avea acord de mediu obținut in Decembrie 2018). NIMENI DIN GUVERN NU NE ZICE NIMIC. TOATA LUMEA TACE! POATE ASA E MAI BINE! POATE ASA TREBUIE! NU DRAGI ROMANI, NU TREBUIE ASA!!!!”, a scris pe Facebook fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc (PSD).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
Marius 12 ianuarie 2020
"poli", esti un om al zilelor de azi...din pacate ! Esti omul perfect al zilelor de azi, bun de manipulat si...cu o exprimare eleganta ! Nu e asa ca injuri .....si pe strada si in trafic ? Bravo ! Nici nu merita sa-ti raspund. Si referitor la problemele de mediu, hm, nu au fost cind s-a aprobat finantarea, din moment ce s-a aprobat ?! Dar, cu siguranta, vin din trecut !!!!!!! Ne meritam soarta ca popor cu asemenea logica si comportament. Si cu asta am terminat. Daca ne intilnim, "draga" poli, apropo, nu ai invatat ca numele se scrie cu litera mare ? La scoala se invata, in clasele mici...mda, e clar si asta ! Deci, daca ne intilnim, vreodata, desi nu pierd nimic daca nu te intilnesc, grija mareee...la exprimare ! Ca sa pricepi pina si tu !
cet 12 ianuarie 2020
Daca sunt probleme de mediu sau cu proiectul atunci ele vin de la psd ca doar nu o fi degradat mediul actualul guvern in 2 luni! dar il putem crede pe cucu?? El numai minciuni a lansat!!
Poli 21 12 ianuarie 2020
Draga marius, nu esti de nici o culoare politica pentru ca esti un individ cam batut in cap.
Marius 11 ianuarie 2020
Uite la....cei noi, europenii si democratii de ei ! Deja au pierdut finantarea pt un proiect deosebit de important ! Pe care ceilalti....blamatii, rosii, coruptii...il obtinusera !! Ca sa vezi ! Si, nu, nu sunt nici psd-ist, nici..pnl-ist, nici...o culoate ....politica ! Hm....trebuie sa avem grija....ce facem ! Sa nu devenim iarasi...colonia Europei !