TIR în flăcări. Fum dens emanat de cauciucurile pe care le transporta

Un TIR, care era încărcat cu cauciucuri, a luat foc.  Șoseaua a fost blocată, iar fumul dens emanat de cauciucurile în flăcări a acoperit toul în jur. Pompierii au intervenit de urgență.

TIR-ul a luat foc în cursul nopții de duminică spre luni, pe DN79A, care leagă municipiul Arad de punctul de trecere a frontirei Vărșand, de la frontiera cu Ungaria, circulația către frontieră fiind blocată timp de câteva zeci de minute.

CITEȘTE ȘI: Bătaie încheiată în sânge la Timișoara. Boschetarii au devenit violenți

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „Incendiul a avut loc la ieșirea din localitatea Vărșand. La fața locului s-au deplasat SVSU Pilu și 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 7 Subofițeri de la Garda Chișineu-Criș”.

„Incendiul este localizat, nu a cuprins în întregime compartimentul marfă, ci doar o parte. A ars circa un sfert din compartimentul marfă. Incendiul este lichidat, urmează descărcarea mărfii cauciuc cu cauciuc pentru a nu se reaprinde”, a mai declarat, pentru realitateadearad.net, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

0 Comments

No Comment.