Vânătorii timișeni au petrecut la cea de-a zecea ediție a balului lor

Peste 3.000 de persoane au luat parte la Balul Vânătorilor, manifestare organizată de Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Timiș și ajunsă la cea de-a zecea ediție.

Evenimentul a avut loc ieri, în Poligonul Diana de la Pădurea Verde, unde au fost premiați, în cadrul festivității de deschidere, câștigătorii competiției de tir vânătoresc, respectiv de tras cu arme cu aer comprimat, concurs rezervat copiilor, precum și de câini de vânătoare.

CITEȘTE ȘI:  Un avion militar a efectuat un zbor de urgență, de la Timișoara. Un pacient în stare gravă a fost dus în Italia

Balul Vânătorilor a atras ca un magnet publicul prin antrenul care a implicat muzică populară și degustări de bucate la iarbă verde. Grupele de vânători din Timiș, alături de invitații speciali din Ungaria (Csongrad) și din Serbia (Vojevodina) au prezentat în competiția de artă culinară peste 30 de ceaune cu preparate din vânat, mai exact din carne de mistreț și căprior, dar a existat și o secțiune în cadrul căreia s-au întrecut și pescarii, cu preparate din pește.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
ioan 1 iulie 2019
Dedicatie sa fie cantecul lui varu'Costel : Vanatorii si pescarii,neam de mincinosi!