Bătaie încheiată în sânge la Timișoara. Boschetarii au devenit violenți

Prezența boschetarilor pe străzile din Timișoara este o problemă veche. Oamenii străzii întrețin focare de gunoaie, provoacă incendii, agresează trecătorii și  pornesc scandaluri.

Problema pare a fi fără rezolvare, la Timișoara. Cel mai recent caz i-a băgat în sperieți pe locatarii din zona Pieței Doina, din Calea Șagului.

Doi  oameni ai străzii s-au luat la bătaie, iar trecătorii au asistat la scene violente. Unul dintre ei, lovit puternic, a dat cu capul de o bordură și părea rămas fără suflare. Într-un final, s-a dovedit că era mai degrabă beat.

Agresorul, în vârstă de 44 de ani, a lovit victima de 34 de ani. S-a ales cu dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Cei doi oameni ai străzii implicați în scandal băuseră zdravăn înainte de incident.

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Bătaie încheiată în sânge la Timișoara. Boschetarii au devenit violenți

  1. ce frumos scris …de ce nu se ia masuri asupra lor ..din cauza acestor oameni …pot ajunge ..alti oameni de rind la puscarie …la asta vati gindit …..sigur nu ……un ex: merg in oras ..se ia de sotia mea si o loveste …ce trebuie sa fac …sa stau sa ma uit ? … sigur nu ..atunci io trag cum se cuvine …da cu capul de ceva si moare …cine merge la puscarie pe viata ….ieu …….as ca primarul ar trebui sa ia masuri …si politia locala sa fie acolo unde e nevoie nu sa stea ascunsi prin circiumi ……..

  2. acesti infractori ar trebui adunati îmbarcati si dusi la primăriile din tară acolo de unde au venit. politia tf ce face ? nasul (controlorul) ce face căci în general ăstia circulă fără bilet.dacă îi întrebi de unde sînt nu prea spun doar dcă le arăti banul. banul le deschide gura si ei spun că majoritatea vin dinspre moldova.

Lasă un răspuns