Tir din Timiş, implicat într-un ACCIDENT cum nu s-a mai văzut până acum. Dumnezeu a fost mare! (FOTO)

accident 12

Dumnezeu a fost mare, în această dimineață, cu câțiva oameni care au fost implicați într-un accident cumplit, la Valea Ursului, Argeș.

Fotografiile spun totul despre cât de tragic se putea sfârși. Cu toate astea, cele cinci victime rezultate în urma impacturilor dintre două tiruri (unul din judeţul Timiş), un autocar și trei autoturisme, au scăpat cu viață. N-au fost nici încarcerate, nici inconștiente. Salvatorii SMURD i-au stabilizat la fața locului.

dunca-expeditii

Iată cum s-ar fi petrecut accidentul: un tir a intrat în altul, cel din față intrând, la rândul său, în autoturismele ce rulau înaintea sa. Apoi, unul dintre tiruri a ajuns pe celălalt sens, unde a lovit autocarul.

Unul dintre tiruri era plin cu butelii încărcate cu propan, însă remorca în care acestea se aflau nu a fost afectată.

Traficul a fost blocat. Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat pentru producerea accidentului.

Foto: Facebook Info Trafic Piteşti


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Tir din Timiş, implicat într-un ACCIDENT cum nu s-a mai văzut până acum. Dumnezeu a fost mare! (FOTO)

  1. Dumnezeu iubeste Romania si pe ai sai pacatosii oare noi suntem vrednici de el? Drumul nostru in lume va fi mare totul depinde de noi dovada ca el ii cu noi ii peste tot, ii ceasul nostru in lume !!!

  2. daca limita maxima de viteza e 100km/h,apai fie tir-ul cat de mare,cu aceasta viteza circula,desi limita este pentru autoturisme,nicidecum pentru mastodonti…Dar merge o data,merge de 2 ori,dar nu merge la nesfarsit,,,,vine si scadenta cand trebuie sa raspunda pt toate pacatele anterioare.Pacat de victimele acestor inconstienti…

  3. Iti zic eu cati ani are soferul…are mai multi de soferie decat ai tu de viata prostule…daca a fost un accident nu inseamna ca e incepator sau ca a luat permisul la pitesti….

Lasă un răspuns