Țipete de durere în vamă! Șoferul unui TIR a călcat un angajat al DRDP Timișoara și a părăsit locul accidentului

S-a întâmplat luni dimineață în jurul orei 4.45 la controlul vamal de la Vama Nădlac II. Un lucrător al DRDP (Direcția Regională de Drumuri și Poduri) Timișoara, Cristian Vasian, în vârstă de 34 de ani, din Timișoara, a fost călcat de un autotren, iar șoferul acestuia a părăsit locul accidentului fiind apoi întors de polițiști.

CITEȘTE ȘI: Soţul timişorencei Nicoleta Voica este acuzat că i-a făcut avansuri unei alte cântăreţe

Totul s-a întâmplat la cântar, acolo unde autotrenul a fost cântărit așa cum prevede legislația în vigoare.

„S-a întâmplat la Punctul de Trecere al frontierei Nădlac II pe sensul de intrare în țară. Un angajat al DRPD Timișoara, Vasian Cristian, în vârstă de 34 de ani a efectuat cântărirea unui autotren.

CITEȘTE ȘI: Se schimbă legea! Șoferii pot rămâne fără permis dacă nu respectă această obligație

După cântărire, s-a constatat că greutatea acestuia depășește limitele legale, iar șoferul autotrenului înmatriculat în Argeș a apăsat pedala de accelerație și, la plecare, l-a călcat cu roțile pe picior pe Vasian cristian, producându-i acestuia mai multe fracturi.

CITEȘTE ȘI: Bănățeanul Cristi Chivu, antrenor la Inter Milano

Angajatul DRPD a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean din Timișoara unde a fost supus unei intervenții chirurgicale”, spune Cristian Ispravnic, directorul DRPD Timișoara.

Colegii lui Cristian au auzit țipete de durere din zona cântarului și s-au deplasat la locul accidentului.

Angajatul DRPD era întins pe jos și urla de durere, în timp ce șoferul autotrenului deja plecase, supărat probabil pentru faptul că Vasian Cristian i-a depistat neregulile. Momentul în care s-a petrecut accidentul a fost filmat pe camerele video, iar angajații DRPD au anunțat repede poliția.

Autotrenul a fost oprit pe DN 7, iar șoferul a fost întors la vamă.

Cel mai probabil, șoferul autotrenului s-a ales cu un dosar penal și va fi cercetat pentru vătămare corporală și părăsirea locului accidentului, scrie specialarad.ro.

0 Comments

No Comment.