Soţul timişorencei Nicoleta Voica este acuzat că i-a făcut avansuri unei alte cântăreţe

Totul a ieşit la iveală după ce artista Alina Ioana Stancu a publicat pe contul ei de Facebook câteva rânduri prin care îl acuză pe Alin Bagiu, soţul Nicoletei Voica, de faptul că i-a făcut avansuri prin intermediul unor mesaje.

„Dragi colegi de cântec și prieteni, va aduc din nou in fata acest personaj care se pare ca mi-a subestimat inteligenta in dimineața acestei zile !

Acest obsedat pe nume Alin Cristian(Nucu )Bagiu ma agasează cu fel de fel de mesaje ,făcându-mi avansuri , încă din perioada când era cu fosta lui soție !

Bunul nostru simt are o limita , împreuna cu soțul meu Dani am decis sa nu dam curs discuțiilor însă se pare ca răbdarea noastră a atins apogeul !

CITEŞTE ŞI: Imagini rare din tinereţea Patriarhului Daniel. Dan Ilie Ciobotea s-a născut în județul Timiș

Acest barbat proaspăt însurat , care pozează in bărbatul fericit și împlinit se pare ca are slăbiciuni pentru alte femeii, altele decât femeia lui , lucru dezonorant și rusinos pentru cea care ii sta alături !

CITEŞTE ŞI: Accident extrem de grav. O persoană a murit, iar alte şase au fost rănite

Din păcate ți-ai greșit omul cu care sa faci astfel de lucruri , căsnicia mea se bazează pe încredere și din păcate pentru tine noi suntem un cuplu solid care nu are verigii slabe și nu lasă loc de interpretări de niciun fel ! Sa îți fie rusine !

Ești un om bolnav …. sper ca măcar faptul ca postez aceste mesaje sa te rușineze , pentru ca noua ne este rusine de rușinea ta !

Menționez faptul ca discuția pe care o vedeți a avut loc între soțul meu și acest individ el crezând defapt ca sunt eu !

M-ai subestimat nerușinatul ! Bolnavule!”, a scris Alina Stancu pe contul de socializare.

La rândul său, Alin Bagiu a declarat, în cadrul unei emisiuni TV că u este nimic adevărat. Cu Alina Stanciu a avut doar o colaborare pe plan profesional.

În urmă cu aproape o lună, Nicoleta Voica s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Alin Bagiu, un profesor de fizică din Timișoara mai tânăr decât ea. Însă dragostea n-a ținut cont de vârstă! Acum însă, Alina Stancu, o tânără artistă de muzică populară susține că soțul Nicoletei Voica o hărțuiește în mod constant. Tânăra a publicat un mesaj acid la adresa lui Alin Bagiu, dar și mesajele conversației lor.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Soţul timişorencei Nicoleta Voica este acuzat că i-a făcut avansuri unei alte cântăreţe

Lasă un răspuns