Tinerii piloți de la CS Krepelka Motorsport și ACS Pro Timiș obțin rezultate tot mai bune în competițiile automobilistice

Alexandru Cristea, în vârstă de 15 ani, de la ACS Pro Timiș, a obținut locul secund la juniori 2 în etapa de la Râmnicu Vâlcea din cadrul Campionatului Național de Îndemânare Auto, iar cu punctele strânse și-a asigurat titlul de campion național.

CITEȘTE ȘI: Fiul lui Prodan va juca în alb-violet

Fratele său mai mic, Dragoș Cristea, în vârstă de 13 ani, tot de la ACS Pro Timiș, a încheiat pe poziția a doua, asigurându-și locul al doilea la general în campionat la juniori 1 cu o etapă înainte de final. Mihai Alexandrescu, de la CS Krepelka Motorsport, a bifat un binemeritat loc secund la clasa 1600 cc și astfel a adunat la rândul său punctele necesare pentru a obține titlul de campion în Campionatul Național de Super Slalom cu o etapă înainte de tragerea cortinei.

Atât CS Krepelka Motorsport, cât și ACS Pro Timiș își vor susține în continuare sportivii din campionatele naționale de viteză în coastă, Super Rally și Slalom Paralel, unde se mai conturează cel puțin încă trei titluri naționale și o mulțime de podiumuri de campionat.

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș pentru susținerea și încrederea acordată. Pe lângă deja consacrații sponsori și parteneri privați Dan Lazăr, Mirko Peroni, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Creţu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Radu Badea şi Bogdan Bragadiru, avem un nou partener, în persoana doamnei Diana Szijarto, o înfocată susținătoare a activităților sportive”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele celor două titrate cluburi de automobilism din vestul țării.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns