Fiul lui Prodan va juca în alb-violet

Încă un tânăr cu potenţial în tricoul Politehnicii Timișoara! Fundaşul Răzvan Prodan a semnat un contract pe doi ani cu clubul bănățean. Acesta s-a născut pe 18 iulie 1999, la Glasgow (Scoţia). Este fiul fostului internaţional român Daniel Prodan şi, la fel ca tatăl său, evoluează în centrul defensivei.

CITEȘTE ȘI: Festival de tradiție, nu departe de Timișoara

A crescut la ACS Sport Team Bucureşti şi CSA Steaua Bucureşti. La seniori a fost jucătorul formațiilor AS Metropolitan Estudiantes FC Bucureşti, Viitorul Constanța, Farul Constanţa, Universitatea Cluj, ASC Daco-Getica Bucureşti, ACS Mostiştea Ulmu şi FC Voluntari. În sezonul 2020-2021 a evoluat în opt partide în Liga a III-a, două pentru formaţia din Ulmu și şase pentru FC Voluntari II.

A marcat împotriva echipei alb-violete într-un Politehnica Timișoara – ASC Daco-Getica, scor 0-1, din Liga a II-a, disputat în urmă cu doi ani pe arena „Dan Păltinişanu”. „Mă bucur că am ajuns la un club de tradiţie, cu foarte mulţi suporteri. Este echipa-fanion a oraşului. Aştept cu nerăbdare să fac performanţă în tricoul Politehnicii şi să mulţumesc suporterii, să ajungem cu echipa acolo unde trebuie”, a declarat Răzvan Prodan.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns