Sportivii de la Iguana Fight Team s-au evidențiat la Viena

Reprezentanții clubului timișorean Iguana Fight Team au obținut zece medalii la „Grappling Industries Vienna 2021”, o puternică întrecere de brazilian jiu-jitsu și grappling ce s-a desfășurat recent în capitala Austriei.

CITEȘTE ȘI: Tinerii piloți de la CS Krepelka Motorsport și ACS Pro Timiș obțin rezultate tot mai bune în competițiile automobilistice

Au participat peste 600 de sportivi proveniți de la 98 de cluburi. În clasamentul general, Iguana Fight Team, club afiliat la organizaţia europeană MillHill, s-a clasat pe locul al 13-lea, iar în ierarhia copiilor a bifat poziția a treia dintr-un total de 14 echipe.

Pe podium au urcat următorii luptători din orașul de pe Bega: Marius Crainic – aur la gi, Marian Dudu – aur la gi și argint la no gi, Teodor Rediș – argint la gi și la no gi, Cătălin Simon – două medalii de argint și una de bronz, Alexandru Simon – o medalie de aur și una de argint. „Grappling Industries Vienna 2021” este una dintre cele mai mari competiții la nivel european organizate în acest an.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns