Tinerii, așteptați la Festivalul Educației din județul Timiș

Tinerii, așteptați la Festivalul Educației din județul Timiș

Tinerii, așteptați la Festivalul Educației din județul Timiș.

În perioada 23-25 mai, la Iulius Town (zona Atrium) va avea loc Festivalul Educației din județul Timiș, organizat de ROMEnt, în colaborare cu instituții de învățământ.

Ghidându-i spre cele mai potrivite trasee educaționale, organizatorii au proiectat un eveniment complex pentru participanți, care să îmbine spectrul educațional cu tehnologia modernă și cu arta.

Vor fi trei zile dedicate inovației, educației și culturii, gândite special pentru elevii de gimnaziu și de liceu care se pregătesc să pășească într-o nouă etapă din viața lor școlară sau academică.

”Acest eveniment va oferi tinerilor o oportunitate unică de a explora inovațiile educaționale, de la roboți educaționali și industriali, la oferte educaționale diverse și o expozitie de artă. Invităm toți tinerii să ni se alăture!”, a declarat Vlad Sarca, manager de proiect.

Prima zi (23 mai) este dedicată expoziției de roboți educaționali și industriali, a doua zi (24 mai) liceele și universitățile își vor prezenta oferta educațională, iar în ziua a treia ( 25 mai ) va avea loc o expoziție de artă.

În fiecare zi din cadrul festivalului, evenimentele programate se vor desfășura în intervalul orar 10-17.

Participarea este gratuită. Pentru o mai bună organizare, tinerii se pot înscrie, în prealabil, pe link-ul www.targul-educatiei.ro/rezervare/.

CITEȘTE ȘI: Medicul timișorean prof. univ. dr. Bogdan Timar, noul președinte al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *