Medicul timișorean prof. univ. dr. Bogdan Timar, noul președinte al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Medicul timișorean prof. univ. dr. Bogdan Timar, noul președinte al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Medicul timișorean prof. univ. dr. Bogdan Timar, noul președinte al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și-a desemnat, în urma ședinței Adunării Generale, noua structură a conducerii.

Președinte al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice a fost ales prof. univ. dr. Bogdan Timar, medic primar diabet în cadrul Clinicii de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timişoara, decan al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Prof. univ. dr. Bogdan Timar deținuse anterior, în cadrul Societății, funcția de vicepreședinte.

„Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice este una dintre cele mai vechi și importante societăți științifice medicale din România. Sunt bucuros și onorat pentru votul de încredere pe care l-am primit din partea colegilor medici diabetologi și sunt convins că împreună cu toți medicii diabetologi din România vom reuși dezvoltarea conceptului #TeamDIAB. Ediția 50 a Congresului Național, ce s-a desfășurat la Timișoara într-o atmosferă extraordinară, a readus în Societatea noastră spiritul de echipă și colaborarea pentru dezvoltarea specialității de diabet, având ca obiectiv principal persoana cu diabet”, a declarat prof. univ. dr. Bogdan Timar, președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

În noua structură a Comitetului Director au fost aleși doi noi membri: conf. univ. dr. Mihaela Vladu și prof. univ. dr. Alexandra Sima (secretar).

Noua structură a Comitetului Director este formată din:

Președinte: Prof. univ. dr. Bogdan Timar

Vicepreședinți:

· Prof. univ. dr. Cristian Guja

· Dr. Anca Cerghizan

Membri:

· Prof. univ. dr. Cornelia Bala

· Prof. univ. dr. Bogdan Mihai

· Dr. Delia Reurean Pintilei

· Prof. univ. dr. Gabriela Roman

· Conf. univ. dr. Mihaela Vladu

Secretar: Prof. univ. dr. Alexandra Sima

CITEŞTE ŞI: Tularemia, o boală infecțioasă transmisă de căpușă. Avertismentul de la Timișoara

Adunarea Generală 2024 s-a desfășurat în cadrul ediției 50 a Congresului Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, ce a avut loc în perioada 15-18 mai, la Timișoara.

Aproape 800 de participanti au fost prezenți la ediția aniversară a Congresului Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Congresul Național s-a desfășurat sub conceptul #TeamDIAB, structurat pe 3 direcții strategice: trecutul Societății, prezentul Societății și viitorul Societății.

Sursa text şi foto: PR&Comunicare: Sănătatea Press Group


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *