Zona montană a Timișului. S-a deblocat autostrada, se mișcă investițiile

Restricții de circulație pe A1. Unde se fac lucrări

Zona montană a Timișului. S-a deblocat autostrada, se mișcă investițiile.

Reluarea lucrărilor la tronsonul de autostradă Margina – Holdea și perspectiva ca, într-un viitor foarte apropiat, poarta rutieră dintre Banat și Ardeal să poată fi tranzitată continuu de la intrarea în țară până la defileul Oltului a dat un nou avânt investițiilor în zona montană a județului Timiș.

Beneficiară directă a acestei situații, comuna timișeană Margina a răspuns noii tendințe adoptând, recent, două hotărâri de consiliu care să faciliteze și să integreze din punct de vedere urbanistic o investiție în domeniul hotelier-turistic.

Cele două acte administrative recent adoptate de aleșii comunei vizează aprobarea planului de urbanism zonal pentru dezvoltarea unor activități de hotel, restaurant și locuri de parcare pe o suprafață de teren de 7.935 de metri pătrați și, distinct, pe o altă suprafață de 10.000 de metri pătrați.

Având, până acum o generație, un puternic profil industrial, comuna Margina s-a reprofilat în ultimele două decenii spre activități de turism-agrement și servicii.

CITEȘTE ȘI: Nicușor Dan se împrumută de la bancă pentru a finanța campania electorală


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *