Tineri la volanul unor mașini de lux, surprinși abandonând deșeuri pe domeniul public

Tineri la volanul unor mașini de lux, surprinși abandonând deșeuri pe domeniul public

Tineri la volanul unor mașini de lux, surprinși abandonând deșeuri pe domeniul public

Doi tineri care au transportat, cu mașini de lux, saci cu gunoi pe care i-au abandonat în zona Stadionului Dan Păltinișanu au fost observați de polițiștii locali timișoreni pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

În acea zonă s-au constatat probleme de acest gen, semnalate inclusiv de către reprezentanții pieței volante care are activitate în perimetrul respectiv.

Aici era mizerie și din cauza celor care umpleau pubelele amplasate pentru comercianți cu deșeuri menajere, iar vânzătorii de produse nu mai aveau unde să pună resturile provenite din activitatea desfășurată.

Una din măsuri a fost securizarea acestor pubele, astfel încât să nu mai existe astfel de situații.

”În ultimele zile au fost și observați cu ajutorul înregistrărilor video unii dintre cei care, dorind să scape de deșeuri, le-au abandonat pe domeniul public.

Este vorba despre doi tineri, care, aflați la volanul unor mașini de lux, au fost surprinși venind cu autovehiculele, cu sacii de gunoi în portbagaj, și au lăsat gunoiul menajer lângă pubele, neamaivând posibiltatea să-l arunce în interiorul acestora.

CITEȘTE ȘI: Dan Negru: ”O să dispară monarhia în Europa…”

Cei în cauză urmează să fie sancționați de polițiștii locali, sancțiunile ajung până la 10.000 de lei, conform OUG 92/2021. Atragem din nou atenția cetățenilor să respecte legislația din domeniul protecției mediului, să nu abandoneze resturi pe domeniul public, să nu amestece deșeurile menajere cu cu cele reciclabile și să-și încheie contracte cu firmele de salubritate pentru a nu risca sancțiuni drastice”, transmite Poliția Locală Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *