”Un record al prostiei”. O nouă organigramă progresistă este în lucru la Primăria Timișoara

Primăria începe plata dobânzilor și a ratelor pe obligațiunile municipale

 ”Un record al prostiei”. O nouă organigramă progresistă este în lucru la Primăria Timișoara

La Primăria Timișoara se pregătește o nouă organigramă. Ar fi cea de-a treia, care ar putea să fie prima cu noroc, după ce celelalte două au fost anulate de către instanțele judecătorești. Consilierul local PSD Radu Țoancă spune că, și dacă această organigramă va pica, am avea de-a face cu un record al prostiei:

”În timp ce apar în public tot mai multe, mai dese și mai grave ilegalități sesizate de Curtea de Conturi în activitatea Primăriei Timișoara, echipa din jurul primarului este preocupată de finalizarea unei noi organigrame, după ce la primele două încercări similare s-a făcut de râs și s-a umplut de ridicol.

La jumătatea mandatului, administrația Fritz nu are încă o organigramă funcțională, toate cele 3 acte de acest gen cu care se operează în prezent în Primăria Timișoara (una de pe vremea vechii administrații și două mai recente), într-un talmeș-balmeș generalizat, fiind suspendate de diferite instanțe.

Dacă și organigrama la care se lucrează în prezent va avea soarta celor de dinainte, la nivelul administrațiilor locale din România se va înregistra un record al prostiei și incompetenței greu de egalat: 4 organigrame paralele, dar niciuna pe deplin legală și funcțională.

Niciun om cu mintea limpede nu dă vreo șansă reală actualei administrații de a reuși, până la finalizarea mandatului de 4 ani, să implementeze măcar o organigramă funcțională, mai ales că este logic că orice astfel de demers va fi blocat imediat de instanță atâta vreme cât procesele pentru organigramele (deja) vechi nu vor fi finalizate toate, prin sentințe definitive.

CITEȘTE ȘI: Tineri la volanul unor mașini de lux, surprinși abandonând deșeuri pe domeniul public

Și când te gândești cum urla ca din gură de șarpe o activistă useristă (e drept cu stagii vechi în PCR) că vechea administrație a schimbat 11 organigrame în 8 ani, nu poți decât să te amuzi pe seama fracturilor de logică din gândirea progresiștilor.

Păi cine este analfabetă administrativ în acest context : vechea echipă, care a aplicat câte organigrame a dorit, necontestate de nimeni, sau actuala echipă, neputincioasă (și) pe această temă și încremenită în proiect ?”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “”Un record al prostiei”. O nouă organigramă progresistă este în lucru la Primăria Timișoara

  1. Cum sa fie contestate vechile organigrame dacă nu s-au redus posturi, ci doar s-au adăugat?! Nu sunt USR-ista dar nici pe Robu nu-l mai vreau! Articolul asta e ridicol.Nu știm cine ne ia de prosti mai tare: Fritzi sau dvs. Mi-e dor de Brindescu, sa citesc un articol documentat!

  2. @Gabi dvs ati citit cu atentie articolul? doar se prezinta ce a spus un consilier. daca aveti ceva de reprosat mergeti direct la dansul. si pana la urma da, administratia curenta e plina ochi de penibil si incompetenta pe toate planurile. si daca nu-l mai vreti pe robu nu-l votati. e simplu

  3. „Tocmai de aceea avem nevoie de o organigramă funcțională.”,a spus Fritz,A uitat sa spuna si un primar si viceprimar competenti.A trecut deja aproape jumatate din mandatul lor ( din pacate ca au primit mandat) si ei tot vor sa afle ce cauta in primarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *