Tineri din Hunedoara și Gorj prinși cu droguri în centrul Timișoarei

droguri

În timp ce se aflau într-o patrulare de rutină, polițiștii locali din cadrul Biroului Reclamații Sesizări și Evenimente au făcut o descoperire mai puțin obișnuită. Ei au observat că, în Piața Sf. Maria, doi tineri care stăteau pe bancă s-au speriat cumplit când au observat patrula. Aveau și de ce, pentru că, în momentul în care i-au controlat au descoperit asupra unuia dintre ei un plic de nylon care conținea o substanță vegetală de culoare verde. Tinerii au recunoscut că aceasta face parte din categoria celor interzise.

CITEȘTE ȘI: Urmează două zile de caniculă! Disconfort termic ridicat în vestul țării

După ce i-au legitimat pe cei doi, polițiștii au stabilit că unul dintre ei are 22 de ani și este din Petroșani, județul Hunedoara, iar celălalt are 20 de ani și este din Rovinari, județul Gorj.

„În cazul celor doi s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, au precizat reprezentanțíi Poliției Locale Timișoara.

În primul semestru al acestui an au fost depistați, pe străzile Timișoarei, 17 consumatori de droguri, față de 27 în primul semestru din anul 2018. Deși numărul persoanelor care au fost depistate în această situație a scăzut, Poliția Locală are în atenție acest fenomen, trăgând totodată un semnal de alarmă cu privire la numărul semnificativ de tineri care consumă astfel de substanțe periculoase.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Tineri din Hunedoara și Gorj prinși cu droguri în centrul Timișoarei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *