Șoferi de camioane amendați pentru că nu au respectat regulile din Timișoara

amenzi 4

Într-o singură zi, vineri, polițiștii locali au aplicat 11 amenzi unor șoferi care nu au respectat regulile privind circulația și staționarea autovehiculelor de mare tonaj, în Timișoara. Încălcarea acestor reguli îi deranjează deseori pe locuitorii orașului, care aplelează la Poliția Locală. În timpul patrulărilor de rutină sau atunci când răspund la sesizări, polițiștii locali constată cel mai des că vehiculele de mare tonaj ajung în zone unde accesul lor este interzis sau sunt parcate astfel încât încurcă circulația.

CITEȘTE ȘI: Tineri din Hunedoara și Gorj prinși cu droguri în centrul Timișoarei

„În ultimele două săptămâni au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, și HCL 486/2006, conducătorilor auto care nu au ținut cont de indicatoarele rutiere amplasate în oraș și au circulat cu autovehicule de mare tonaj în zone în care acest lucru nu este permis sau au staționat cu autovehicule grele pe străzile municipiului, sancțiunile fiind între 1000 și ajungând până la 2900 lei, în funcție de faptă”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Amenzile aplicate vineri au fost date soferilor de camioane care circulau sau staționau pe străzile Dunării, Cercului, Emil Zola, Bujorilor, Dimineții. Poliția Locală Timișoara continuă acțiunile pe această linie iar conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj li se atrage atenția să respecte legislația în vigoare și să se informeze atunci când ajung în Timișoara, să urmărească indicatoarele rutiere care restricționează sau interzic accesul pe anumite sectoare de drum, să achite taxele în cazul în care tranzitează orașul, să nu parcheze autovehiculele grele pe teritoriul acestuia și să nu circule decât pe rutele stabilite.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *