Ce nemulțumiri mai au timișorenii. Gălăgia, mizeria și locurile de parcare sunt în top

reclamatii mizerie parc

Timișorenii care locuiesc în zonele Calea Martirilor, Plăvăț II, Adolescenței și Dimineții au avut ocazia să-și spună păsurile în fața polițiștilor locali. Lista nemulțumirilor nu a fost deloc scurtă.

CITEȘTE ȘI: Șoferi de camioane amendați pentru că nu au respectat regulile din Timișoara

Oamenii au reclamat faptul că în Parcul Pădurice și în cel din Zona Soarelui coșurile de gunoi sunt prea pline. Și tot acolo, seara e gălăgie mare, sunt persoane care mănâncă semințe și aruncă pe jos cojile, ar și proprietari de câini care nu adună resturile lăsate în urmă de animalele lor de companie. În parcul de pe strada Aron Cotruș câinii fără stăpân și persoanele fără adăpost fac gălăgie și mizerie. În alt parc, de data aceasta cel de pe Str. Martir Andrei Istvan, seara, după ora 22, se adună grupuri de tineri care tulbură liniștea locuitorilor.

Din lista nemulțumirilor nu puteau să lipsească cele legate de locurile de parcare. Oamenii s-au plâns că nu-și pot lăsa mașinile în preajma casei, pentru că alți șoferi parchează dezordonat chiar în locurile special amenajate. Acțiunea polițiștilor a avut și rezultate concrete. Au fost găsite 15 autovehicule care păreau abandonate, au fost identificate 4 terenuri și clădiri neîngrijite și 34 de locații în care se aflau abandonate deșeuri. În total polițiltii au stat de vorbă cu 225 de timișoreni care locuiesc în zonele respective.

„Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere. Polițiștii locali au luat legătura săptămânal cu sute de cetățeni din cartierele orașului, fiind organizate astfel de acțiuni punctuale, notând problemele acestora și luând măsurile legale acolo unde situația s-a impus, în teren, celelalte probleme fiind transmise către instituțiile abilitate în soluționarea acestora. Acțiunile continuă și în perioada următoare”, se precizează într-un comunicat al Poliției Locale Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ce nemulțumiri mai au timișorenii. Gălăgia, mizeria și locurile de parcare sunt în top

  1. Mulțumită Ciurucurilor sudiste, susținătorii mafiei pesede, Timișoara devine un oraș de tranzit, poluat și depravat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *