Tinere dispărute în vestul ţării, căutate de poliţie

disparute 2

În data de 20.05.2020, în jurul orei 18, la poliţie s-a prezentat o femeie care a reclamat faptul că, în cursul zilei de 09.05.2020, în jurul orei 16, fiica sa, MERCUREAN IULIA (foto dreapta), în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la locuința situată în municipiul Hunedoara, „pentru a-și vizita o prietenă”, și nu a mai revenit.

Potrivit IPJ Hunedoara, în perioada 09.05.2020 – 20.05.2020, reclamanta a ținut legătura cu fiica ei (care a mai părăsit domiciliul) prin mesaje, pe o rețea de socializare, mesaje prin care minora i-a comunicat mamei că „este bine”, dar a refuzat să comunice telefonic cu mama ei sau să îi indice acesteia adresa unde se află în prezent.

La momentul plecării voluntare, minora era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans, de culoare albastru închis, o bluză cu mâneci lungi, scurtă până la buric, de culoare albă, și era încălțată cu o pereche de pantofi tip sport, de culoare negru cu roșu și talpă de culoare albă. Totodată, aceasta și-a luat și telefonul mobil și încărcătorul aferent acestuia.

Semnalmente: minora are aproximativ 1,60 metri înălțime, aproximativ 50 kg, păr șaten-negru, vopsit negru, ochi căprui, ten închis la culoare și are mai multe tatuaje (pe piept, la încheietura mâinii stângi și la glezna unui picior).

Este posibil ca minora să fie însoţită de o prietenă a sa, ANDRAȘ ROBERTA OANA, în vârstă de 13 ani (foto stânga).

Cu privire la aceasta din urmă, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de bunica minorei despre faptul că, în cursul zilei de 15.04.2020, în jurul orei 17:00, nepoata sa în a plecat de la domiciliu spunând că merge „până la chioșc să cumpere niște lapte”, însă nu s-a mai întors.

La momentul plecării voluntare de la domiciliu, minora Andraș Roberta Oana era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni jeans negri și o bluză de culoare neagră.

Semnalmente: aceasta are înălțimea de 1,63 m, greutate aproximativ 52 kg., ochi căprui spre verzi, păr vopsit blond, constituție atletică.

„Precizăm faptul că nici această minoră nu se află la prima plecare voluntară de la domiciliu. În urma verificărilor, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara au stabilit că minora Andraș Roberta Oana, în data de 19.05.2020, a comunicat pe o rețea de socializare cu minora Mercurean Iulia, căreia i-a comunicat că ar fi fost lovită de către bunicul ei, iar asta ar fi motivul pentru care a plecat voluntar de la domiciliul. Având în vedere aceste aspecte, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, a informat IPJ Hunedoara.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *