Tina, o fată de 12 ani din Timișoara, surpriza serii la „Românii au Talent” (video)

Tina, o fată de 12 ani din Timișoara, surpriza serii la "Românii au Talent" (video)

Tina Miholcea a fost surpriza serii la Românii au Talent, sezonul 12. Micuța concurentă, în vârstă de 12 ani, din Timișoara, i-a uimit pe toți cei prezenți la preselecții și a ridicat juriul în picioare, conform wowbiz.ro.

”Eu mă numesc Tina Melisa Miholcea, am 12 ani și sunt din Timișoara. Când eram micuță îmi plăcea să mă uit la prințese și când cântau ele, cântam și eu și mă imaginam când urcam pe canapea pe o scenă mare”, a spus concurenta înainte de a cânta pe scena de la Românii au Talent, sezonul 12.

Timișoreanca  a demonstrat că are o voce incredibilă, iar Smiley a ascultat-o cu multă atenție: ”Ce îmi place că rămâne toată lumea cu fața asta. Nu îmi vine să cred”, a spus Smiley, după ce concurenta a terminat de cântat.

”Tina, a fost foarte frumos și cred că ești abia la început de drum și sună tare bine. Deci, dacă acum sună bine, în doi sau trei ani, cred că va fi perfect”, a spus Andra.

„Are și un glăscior de clopoțel. Când vorbește e ca un clopoțel. Și eu cred că un star e pe cale să se nască. O ajută foarte bine timbrul vocii, e foarte plăcut și de aici încolo e doar o chestiune de exercițiu pe care te simt că poți să îl faci, fiindcă pari o fetiță foarte serioasă care o să țină de treabă și care dacă își dorește cu adevărat să atingă culmi foarte înalte în muzică, o să o facă fără discuții”, a spus Andi Moisescu.

CITEȘTE ȘI: Să nu ne mai umilim îmbulzindu-ne la cozi! „România produce suficiente alimente pentru a asigura necesarul de consum al populației”, ne asigură ministrul Agriculturii

”Mi-a plăcut foarte mult momentul tău și mă gândesc că sunt oameni mari care nu sunt de vârsta ta și care nu pot să ajungă la performanțele astea vocale. A părut un moment de Disney cu toată apariția ta și cu interpretarea. Bravo!”, a spus Mihai Bobonete, conform wowbiz.ro.

Tina Miholcea a fost pe placul juraților de la Românii au Talent, sezonul 12, care au trimis-o în etapa următoare a emisiunii, cu patru de DA.

Foto: wowbiz.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns