Incendiu în Timișoara. A luat foc un bloc în Complexul Studențesc, locatari evacuați. Foto

prepelita

S-a dat alarma apă ce s-a anunțat e producerea unui incendiu la mansarda unui bloc de patru etaje pe strada Mehadia, nr 12, Timișoara. Au fost alertate Detașamentul 1 și Detașamentul 2 de pompieri Timișoara, acestea deplasaându-se cu toate forțele la locul intervenției.

Incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 1300 mp. Primele echipaje ajunse la față locului au costituit echipe de căutare salvare, acestea evacuând un număr de aproximativ 60 de persoane, precizează ISU. La ora 7.00 a fost activată grupa operativă.

CITEȘTE ȘI: Tina, o fată de 12 ani din Timișoara, surpriza serii la „Românii au Talent” (video)

În urma informațiilor primite de la echipajele din teren au fost alertate echipaje de la toate subunitatiile ISU. Forțe participante: 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, 11 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 5 SMURD, 2 SAJ, 4 ofiteri, 56 subofiteri

incendiu1 1 incendiu2 1 incendiu3

La ora 08:12, incendiul a fost lichidat, se lucrează pentru identificarea focarelor ascunse și înlăturare efectelor negative.

Două persoane s-au intoxicat cu fum. Primăria Timișoara caută soluții pentru cazarea persoanelor care locuiau la mansarda care a fost distrusă în incendiu.

foto: ISU Banat


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *