”Timișul trebuie să se dezvolte unitar”, susține consilierul județean Nicu Bitea

Investițiile realizate în ultima perioadă au polarizat județul Timiș, în sensul în care anumite zone s-au dezvoltat intens, în timp ce altele nu au reușit să prindă valul înnoirilor.

Partea estică a județului, referindu-ne aici la zona Pietroasa – Curtea – Margina, este privită ca un fel de fată săracă a Timișului, ocolită de investitori, lipsită de sprijin guvernamental și lăsată doar în seama autorităților locale, care fac eforturi pentru a menține supraviețuirea.

Consilierul județean PNL Nicolae Bitea declară că este nevoie de o schimbare de abordare, de o viziune care să conducă, în ultimă instanță, la dispariția acestei polarizări:

”Nu e normal ceea ce se întâmplă acum, să vorbim de comune bogate și comune sărace. Timișul trebuie să se dezvoltare unitar, iar accentul trebuie pus pe comunele din partea estică, unde oamenii o duc foarte greu. De pildă, e o rușine ce s-a întâmplat la Margina, unde emblematica fabrică de oțet a ajuns o ruină. Trebuie să începem reconstrucția acestei zone, pentru că avem nevoie de un județ unitar”.

1 Comments
valentina 20/04/2016
Castiguri online! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]