Timişul şi Aradul, judeţe fruntaşe la oferta de joburi. Ce caută angajatorii

job germania

Timişul, cu 1.260 de posturi libere, se numără printre judeţele cu cele mai consistente oferte de angajare. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), pe baza datelor colectate de la agenţii economici, anunţă că la nivel naţional s-au înregistrat 28.455 de locuri de muncă vacante, la sfârşitul lunii aprilie.

În topul naţional, cele mai multe joburi sunt disponibile în Bucureşti – 3.713, Sibiu – 2.343, Prahova – 2.143, Dolj – 1.876, iar pe poziţia a cincea găsim un judeţ din Regiunea Vest, Arad, cu 1.426 de locuri de muncă vacante, Timişul situându-se pe locul imediat următor.

La nivelul ţării, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.608), lăcătuş mecanic (1.298), muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.136), agent de securitate (1.105), lucrător comercial (1.095), manipulant mărfuri (851), confecţioner-asamblor articole din textile (830), şofer autocamion / maşină de mare tonaj (723), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (687), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide (687).

Toate persoanele interesate de un job se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *