Şoseaua blestemată din Timiş. Mai mulţi oameni au pierit în accidente, în acelaşi loc (FOTO)

soseaua blestemata

În 1986 acolo a avut loc un accident groaznic, cinci persoane pierzându-şi viaţa. „Era şi tatăl meu în tren. Norocul lui a fost că s-a dat jos, iar când a revenit s-a urcat într-un vagon mai în spate”, spune Florin Cheaua, primarul comunei Satchinez.

De altfel, aproape că nu este localnic din comună care să nu fi fost afectat de o tragedie produsă pe drumul dintre Satchinez şi Hodoni, la trecerea de nivel fără barieră. Oamenii îşi aduc aminte de scene oribile la care au fost martori.

În noiembrie 2016, o tânără din Livezile mergea spre casă cu maşina, după ce a lăsat o prietenă în Hodoni. Era pe la orele serii când a fost surprinsă de tren, iar viaţa ei a fost curmată pe loc.

Cel care urma să-i devină soţ încă nu-şi găseşte liniştea şi crede că dacă acolo s-ar fi pus o barieră ar fi dus buchete de flori acasă, la soţie, şi nu pe marginea drumului, acolo unde l-a părăsit definitiv.

accidente
Un alt accident grav a avut loc în iunie 2015, când zece oameni au ajuns la spital după ce un TIR a fost lovit în plin un tren, în acelaşi loc. Atunci, traficul feroviar şi rutier în zona a fost blocat timp de câteva ore. Şoferul autotrenului a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara cu elicopterul SMURD.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Şoseaua blestemată din Timiş. Mai mulţi oameni au pierit în accidente, în acelaşi loc (FOTO)

  1. Daca esti cu tiru sau microbuzu, tre sa te te dai jos, sa te uiti pe linii, sa fugi repede la masina si sa treci la noroc, daca soseaua se intersecteaza la 45 de grade cu linia ferata…….dar tu nu ai de unde sa sti victoras tata ca esti sofer de trotineta….

    1. Ai dreptate eu cu titu fiind am avut mari dificultati pentru asigurare a trebuit sa merg prin canină dar nu inteleg cum a murit vecinamea cu o masina mica !

  2. Mai gyusi n-ai mancat tu atatea sarmale cati km am condus eu. Mai citeste Codul Rutier si dupa aceea mai vorbim. Te pup, pa !.

Lasă un răspuns