Timişorenii sunt mulţumiţi de şantierele din oraş, susţine primarul Nicolae Robu

robu 5

Mulţi timişoreni au comentat în termeni mai puţini apreciativi traficul infernal din oraş, datorat nenumăratelor şantiere deschise.

Totuşi, primarul Nicolae Robu are o altă părere şi crede că lumea nu numai că a înţeles necesitatea lucrărilor efectuate, dar e şi mulţumită de modul în care se desfăşoară acestea.

„Cred că toată lumea este mulţumită de modul în care se lucrează. S-a schimbat mentalitatea în urbe, iar lumea mă opreşte şi îmi spune că sunt temerar, însă mergem înainte tot aşa.

O să mai zăbovom un pic în unele părţi, dar ce a fost greu a trecut”, a declarat primarul. Robu nu a scăpat prilejul de a descrie starea şantierelor din oraş nici la festivalul Bega Bulevard, unde a transmis un mesaj foarte direct despre lucrările din Timişoara.

Primarul şi-a taxat chiar şi adversarii politici, spunând că aceştia blochează lansarea vaporaşelor pe Bega.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Timişorenii sunt mulţumiţi de şantierele din oraş, susţine primarul Nicolae Robu

  1. va e dor de tziganul de ciuhandu care nu nea deranjat de loc cu santierele? nu te lua dupa psd si organele lor d-le primar dai bataie .psd-ul nea scutit de multe santiere centura , autostrada la dracu in praznic iar acum vrea sa ne scuteasca de santierul sala polivalenta .ce grija are de noi bantenii .

Lasă un răspuns