Timişorenii ne sesizează: Atenţie, pericole nesemnalizate!

În zona Lipovei din Timişoara, între străzile Luminiţa Boţoc şi Silistra, edilii pot să dea în gropi, pentru că acestea sunt foarte aproape de căile de acces şi nu sunt semnalizate şi nici luminate pe timp de noapte.

Problema e că respectivele gropi nu sunt periculoase doar pentru edili (care sunt plătiţi pentru ca aşa ceva să nu existe în oraş), ci pentru oricine trece prin zonă. „E foarte periculos! Fug copiii pe aici sau vine cineva seara şi se întâmplă o nenorocire. Oriunde poţi să cazi. Îmi fac griji pentru că am şi eu o nepoţică de doi ani şi jumătate. Acum trei ani, când iar au fost săpate şanţuri în zonă, un vecin a căzut dimineaţa, când se ducea la lucru. S-a lovit rău…”, ne-a spus o timişoreancă.

Oamenii nu ştiu cine a săpat cele patru gropi şi un şanţ în apropierea locuinţei lor, însă bănuiesc că vreo firmă doreşte să introducă fibră optică.

„Săpăturile s-au făcut acum circa trei săptămâni. Au luat şi pământul dintr-o parte şi l-au mutat în parte lângă un şanţ. Nu ştiu cu ce vor acoperi gropile. Au adus şi nişte pietre de la blocul celalalt. Nu am mai văzut pe nimeni să lucreze, de mult…”, ne-a spus Nicolae Bogdan.

Tot în zonă, la o oarecare depărtare, sunt şi alte şanţuri şi gropi, de această dată semnalizate, semn că totuşi se poate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.