Timişorenii, invitaţi să-şi susţină favoriţii la Colosseum Tournament X. Foştii campioni mondiali Ernesto Hoost şi Daniel Ghiţă sunt oaspeţii speciali ai galei de la sala „Constantin Jude”

Seara zilei de vineri va fi una specială pentru iubitorii sporturilor de contact din Timişoara. Promoţia Colosseum Tournament organizează în oraşul de pe Bega gala cu numărul zece, iar în ring vor urca şi şase localnici.

Sasa Marcov, Dănuţ Coştoi (ambii de la Iguana Fight Team), Haris Ferizovic, Caius Gazibara, Marian Timofte şi Daniel Muţiu (de la CS Somo Kick-Boxing – Gazibara are dublă legitimare, el reprezintă şi clubul Team Jakini, din oraşul italian Arezzo) vor lupta şi sub privirile foştilor campioni mondiali Ernesto Hoost şi Daniel Ghiţă, invitaţii speciali ai evenimentului organizat de promotorul Gabriel Georgescu.

Olandezul, considerat a fi unul dintre cei mai buni kick-boxeri din istorie, câştigător a patru titluri supreme în K-1, se va afla pentru prima dată în România. Hoost şi Ghiţă vor premia învingătoarea meciului dintre Cristiana Mongol şi Cristina Caruso, pentru centura mondială WAKO-PRO, cea mai mare federaţie de sporturi de contact din lumea, acesta fiind main-event-ul Colosseum Tournament X.

Cristiana Mongol, vedeta galelor Colosseum Tournament, este cea mai titrată sportivă din România la sporturi de contact. Ea a primit propunerea de a lupta începând de anul viitor în UFC, în prezent aflându-se în negocieri cu oficialii acestei puternice organizaţii cu sediul în Statele Unite ale Americii. Mongol este campioană mondială şi europeană în opt discipline de contact, iar înainte să treacă la profesionişti a strâns peste 250 de meciuri la amatori.

Tot în cadrul galei de vineri seară, Daniel Ghiţă, sportiv revenit în ring la ediţia precedentă, a noua, a Colosseum Tournament, desfăşurată la Cluj-Napoca, va anunţa numele următorului său adversar.

Cântarul oficial şi conferinţa de presă vor avea loc joi, cu începere de la ora 15, la Iulius Mall, în zona Food Court.

Gala Colosseum Tournament X se va desfăşura vineri, cu începere de la ora 19, şi va fi transmisă în direct de postul Digi Sport 2.

Pe fightcard sunt 11 meciuri, iar în undercard – două (acestea din urmă vor începe în jurul orei 18,15 şi nu vor fi televizate).

Lista completă de meciuri este următoarea:

Undercard:
Daniel Muţiu – Florin Soare (categ. 60 kg)
Dănuţ Coştoi – Alexandru Szabo (categ. 60 kg)

Fightcard:
Sasa Marcov – Lucian Fule (categ. 91 kg)
Caius Gazibara – Radu Medeleanu (categ. 81 kg)
Haris Ferizovic – Marian Dinu (categ. 71 kg)
Marian Timofte – Adrian Baciu (categ. 70 kg)
Bogdan Shumarov – Nino Pattvean (categ. 75 kg)
Robert Burtea – Cosmin Ionescu (categ. 86 kg)
Flavius Boiciuc – Eduard Gafencu (categ. 81 kg)
Dumitru Ţopai – Costin Mincu (categ. 95 kg)
Ismail Tarkan – Andrei Ostrovanu (categ. 71 kg)
Jordan Kalachnikoff – Dzevad Poturak (categ. 95 kg)
Cristiana Mongol – Cristina Caruso (categ. 65 kg)

„Invităm toţi timişorenii, şi nu doar pe ei, la una dintre galele celei mai puternice promoţii de kick-boxing din ţară, Colosseum Tournament, unde vor lupta şase timişoreni, doi în undercard şi patru în fightcard. Sperăm că sportivii vor oferi un spectacol frumos, iar timişorenii îşi vor trece în palmares doar victorii”, a declarat Ludovic Somogyi, antrenor şi preşedinte al CS Somo Kick-Boxing Timişoara.

Biletele costă 40 de lei (preţ general) şi pot fi achiziţionate începând de astăzi de la casieriile sălii „Constantin Jude” şi Teatrului Naţional Timişoara, de la recepţiile cluburilor Somo Kick-Boxing şi Iguana Fight Team, precum şi de pe site-ul entertix.ro.

 

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns