LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE. Câte locuri de muncă găsiți în Spania, Germania și Marea Britanie

LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE Angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă, prin intermediul reţelei Eures România, 1.981 locuri de muncă vacante, majoritatea în Spania, Germania şi Marea Britanie, potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), transmis miercuri AGERPRES.

LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE Datele centralizate relevă că, în Spania, sunt disponibile 804 de posturi pentru lucrătorii români, în Germania – 486 locuri de muncă, iar în Marea Britanie – 340 de posturi.

LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE De asemenea, operatorii economici din Olanda oferă 103 de locuri de muncă, în Letonia sunt vacante 80 de posturi, în timp ce în Irlanda sunt scoase la concurs 74 de locuri de muncă.

LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE Clasamentul continuă cu: Norvegia – 18 locuri de muncă, Malta (17), Suedia (16), Slovacia şi Ungaria (câte 13), Polonia (10), Slovenia (6) şi Danemarca (1).

LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul Eures îi poate îndruma, conform antena3.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE. Câte locuri de muncă găsiți în Spania, Germania și Marea Britanie

  1. Guvernarea troglodita a pe-si-da de rromania, o lepra și o pestă a țării, iata cum împinge copiii să plece și să fie sclavi în occident pe bani de mizerie.
    Români desteptati-vă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *