Timişorenii, invitaţi la „Numărătoarea de toamnă”

biciclete5

Întâlnirea de toamnă a bicicliştilor bănăţeni are loc duminică, începând cu ora 10, pe platforma Timco. „Verde pentru bicicilete” invită toţi iubitorii acestui sport să se alăture „Numărătorii de toamnă”.

În cadrul acţiunii se vor distribui numere de bicicletă, iar de la ora 11 se va porni pe traseul: Platforma Timco – Calea Circumvalațiunii – bulevardul Republicii – str. Gheorghe Pop de Băsești – bulevardul Iuliu Maniu – bulevardul 16 Decembrie – Bulevardul Constantin Brâncoveanu – bulevardul Liviu Rebreanu – Str. Martirilor – str. Surorile Martir Caceu – aleea F.C. Ripensia – str. Michelangelo – bulevardul I.C. Brătianu – strada Lucian Blaga – Piața Libertății.

Ca la fiecare ediţie, reprezentanţii asociaţiei „Verde pentru biciclete” plusează cu o acţiune aparte.

De această dată este vorba despre un abonament de prietenie – Kult Card – pus la dispoziția timișorenilor de către Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”.

Kult Card 150 este pentru toată lumea și garantează loc gratuit la premieră sau la următoarea reprezentație a spectacolului respectiv, 50 la sută reducere la prețul biletului pentru orice reprezentație a spectacolelor Teatrului Maghiar, 50 la sută reducere pentru biletele la toate spectacolele invitate, 50 la sută reducere la spectacolele TESZT, dreptul de a vota actorii și spectacolul stagiunii și calitatea de invitat special la petrecerea Kultcard. Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara a lansat cea de-a treia ediție a Kult Card, abonamentul de prietenie menit să facă din spectatori, prieteni ai teatrului.

În cadrul „Numărătorii de toamnă” se vor oferi mai multe premii: un Kult Card și zece invitații duble la spectacole ale Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara, zece abonamente lunare de fitness la SmartFit Studio și zece invitații duble la AquaPark Arsenal și Aventura Park Arsenal.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *