Noi imagini video cu stadiul lucrărilor la Autostrada Timişoara-Sibiu

lucrari autostrada 1

Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi din România (CNADNR) a publicat luni, pe pagina de Facebook, o filmare care arată stadiul în care au ajuns lucrările la lotul 3 al autostrăzii Timişoara – Sibiu, între Cunța și Săliște.

Pe imaginile surprinse duminică, se poate vedea că muncitorii lucrează deja la așternerea stratului de asfalt.

Circulația rutieră pe autostrada Orăștie – Sibiu, între Cunța (județul Alba) și Săliște (județul Sibiu), ar fi trebuit deschisă în 30 septembrie, dar lucrările nu au fost finalizate și termenul a fost prelungit. Noua dată anunţată de şeful CNADNR, Cătălin Homor, este 10 octombrie.

Reamintim că CNADNR a amânat termenul de redeschidere a traficului rutier pe segmentul Cunţa (judeţul Alba) – Sălişte (judeţul Sibiu), din 30 septembrie, pentru 10 octombrie. Motivul invocat a fost că ploile nu au permis un ritm susţinut al lucrărilor.

„Pe Orăştie – Sibiu s-a lucrat la capacitate maximă în zilele în care s-a putut lucra, ritmul şi volumul lucrărilor desfăşurându-se conform programului stabilit. Decalarea cu câteva zile a termenului anunţat a rezultat din hotărârea noastră de a realiza toate aceste lucrări conform proiectului stabilit, respectând toate standardele de calitate.

Repet, calitatea este obţinută prin respectarea etapelor şi procedurilor de lucru. A apărut într-adevăr un decalaj al termenului de finalizare, dar totul este în favoarea calităţii.

După această vizită, am estimat împreună cu colegii din şantier că, în condiții normale, în jurul datei de 10 octombrie vom putea reda traficului lotul 3 din Orăştie – Sibiu. Vreau să punctez din nou faptul că acest decalaj de timp e dat de nivelul calitativ necesar acestor lucrări, executate în funcţie de condiţiile meteo”, a declarat directorul general al CNADNR SA, Cătălin Homor, după o vizită efectuată miercuri pe şantierul autostrăzii, scrie hunedoaralibera.ro.

VEZI VIDEO AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *