Timişorenii, invitaţi la meciul naţionalei de baschet, găzduit de sala „Constantin Jude”

Timişorenii, invitaţi la meciul naţionalei de baschet, găzduit de sala "Constantin Jude"

Baschetbaliştii naţionalei masculine a României s-au întâlnit cu timişorenii duminică seară, în centrul oraşului. Tricolorii se pregătesc pe Bega pentru jocul cu Luxemburg, programat joi, cu începere de la ora 19, la sala „Constantin Jude”, în precalificările EuroBasket 2025.

În staff-ul tehnic al naţionalei se găsesc doi reprezentanţi ai formaţiei SCM OHMA Timişoara – Dragan Petricevici (în calitate de selecţioner) şi Nenad Markovici (antrenor secund).

În ziua în care am sărbătorit drapelul naţional al României, baschetbaliştii tricolori şi antrenorii au împărţit invitaţii, au semnat autografe şi s-au pozat cu fani de toate vârstele.

CITEŞTE ŞI: Fiul lui Ben Affleck în vârstă de 10 ani a intrat cu un Lamborghini într-un BMW. Jennifer Lopez era în mașină (video)

Punctul de plecare a fost terasa D’arc din Piaţa Unirii, după care „vulturii” s-au îndreptat spre Catedrala Mitropolitană, oprindu-se de mai multe ori pentru noi sesiuni de fotografii şi pentru a-i invita pe timişoreni la meciul cu Luxemburg.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns