Fiul lui Ben Affleck în vârstă de 10 ani a intrat cu un Lamborghini într-un BMW. Jennifer Lopez era în mașină (video)

Fiul lui Ben Affleck, Samuel în vârstă de 10 ani, se afla la volanul unui Lamborghini în Los Angeles, când a lovit un BMW parcat în spatele său.

Fiul lui Ben Affleck, Samuel în vârstă de 10 ani, se afla la volanul unui Lamborghini în Los Angeles, când a lovit un BMW parcat în spatele său.

Samuel se afla alături de tatăl său și de Jennifer Lopez la o reprezentanță de vehicule de lux.

Aceștia se uitau la diferite mașini atunci când Ben Affleck i-a permis fiului său să se așeze pe scaunul șoferului într-un Lamborghini galben cu motorul pornit.

Samuel a pus Lamborghiniul în marșarier, moment în care vehiculul a intrat într-un BMW parcat în spatele său. În mașină, pe bancheta din spate, se afla și Jennifer Lopez.

CITEȘTE ȘI: Șofer băut, prăpăd pe o șosea din Banat. S-a înfipt cu mașina într-un stâlp, de unde a ricoşat pe sensul opus

Imediat după incident, Ben Affleck s-a dus în spatele mașinii să vadă ce s-a întâmplat. Ulterior a fost urmat și de fiul său.

Actorul și-a îmbrățișat fiul pentru a-l liniști, conform stirileprotv.ro.

Ben Affleck a declarat că nu există pagube, iar un angajat al reprezentanței a spus că vehiculele erau parcate unul lângă celălalt și că „nu a fost niciun accident”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns