Timișoreanul Dan Stoicănescu are contracandidat din Arad la concursul pentru șefia Poliției

Programul de lucru la Serviciul de cazier judiciar și Serviciul rutier din IPJ Timiș, în această perioadă

Comisarul șef Dan Stoicănescu, împuternicit inspector șef al IPJ Arad pentru o perioadă de trei luni… plus încă trei, este în concediu și se pregătește pentru concursul care ar putea să îl „betoneze” pe funcția deținută acum prin ordin al șefului Poliției Române.

Pe ultima sută de metri, la concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Arad și-a depus dosarul și un arădean, comisarul Călin Grui, cel care la această oră ocupă funcția de șef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ Arad.

Dacă unul dintre cei doi va obține media de trecere, atunci în 15 decembrie – dacă nu există contestații- o să avem un comandant al IPJ Arad cu acte în regulă, potrvit specialarad.ro.

CITEȘTE ȘI: PUZ-ul din zona ultracentrală a Timișoarei a expirat. Proprietarul terenului vrea să îl vândă cu 11,2 milioane de euro

Concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al IPJ Arad va avea loc în 12 decembrie și va consta „în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., cu modificările și completările ulterioare”. „Audierile” vor fi înregistrate audio și video și se vor desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române din municipiul Bucureşti.

Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00.

Foto: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *