Timișoreanca Maria Grapini, revoltată: „Recenta amenințare cu moartea a marii actrițe Maia Morgenstern este de netolerat!”

Europarlamentarul timișorean Maria Grapini a luat atitudine în cazul revoltătoarei situații a amenințării cu moartea a marii actrițe Maia Margenstern.

“În calitate de europarlamentar, membru în Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne, am susținut dintotdeauna libera exprimare, dreptul la proteste, dreptul la apărare, dar și obligația statelor membre de a asigura securitatea cetățenilor. Accesele de ură ce apar tot mai des impun luarea de măsuri suplimentare de către instituțiile abilitate ale statului român”, a precizat, revoltată, eurodeputatul Grapini.

Mai mult, potrivit Mariei Grapini, recenta amenințare cu moartea a marii actrițe Maia Morgenstern este de netolerat și situația trebuie rezolvată urgent și legal!

“Maia Morgenstern este un Ambasador al culturii din România și am fost onorată să-i pot acorda acest titlu binemeritat când am fost ministru! A jucat pe scenele lumii, conduce o instituție culturală prestigioasă, este un om neconflictual, care își iubește profesia!

Îi doresc multă sănătate și mulți ani în profesia de actor și sper ca Guvernul României să rezolve urgent problema de siguranță a Maiei Morgenstern”, a conchis eurodeputatul umanist.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
nea fane 29 martie 2021
marea plimbareata (turista, aventuriera si tradatoare) prin partide M. Grapini, etc. etc......e revoltata.