Vaccinarea populației, în centrele militare din Timișoara. Ce vaccinuri se folosesc și de când

Punct de vaccinare, deschis de luni pe Aeroportul Internațional Timișoara

În sprijinul efortului național privind combaterea COVID-19, în centrele de vaccinare organizate de Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara se efectuează și vaccinarea populației civile.

„În perioada 23.03-05.04.2021, funcționează un flux de vaccinare cu produsul Pfizer/Moderna, în regim de 18 persoane/zi, de luni până vineri. Începând cu 5.04.2021 vor funcționa trei fluxuri de vaccinare cu produsul Pfizer/Moderna, în regim de 18 persoane/zi/flux de vaccinare, de luni până vineri. Începând cu 5.04.2021 va funcționa un flux de vaccinare cu produsul AstraZeneca, în regim de 20 persoane/zi, de luni până vineri. Listele de așteptare pentru fluxul de vaccinare cu AstraZeneca se vor deschide începând cu data de 1.04.2021”, au transmis reprezentanții spitalului.

În paralel, în centrele de vaccinare organizate de Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara, continuă activitatea de vaccinare a personalului propriu și a celorlalte categorii de beneficiari din responsabilitatea MApN, conform instrucțiunilor emise de către Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) și Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns