Timişoara va avea o sală de sport modernă

adrian pau 1

Parlamentarii PSD Timiș Adrian Radu Pau, Bianca Gavriliță și Alfred Simonis au continuat demersurile începute de către fostul premier Sorin Grindeanu privind construcția unei săli de sport în Timişoara.

Se pare că cei trei parlamentari PSD au reușit să obțină sprijinul colegilor din Guvernul României și s-au găsit resurse necesare pentru construcția unei săli de sport moderne care să acopere nevoile sportului de sală de pe Bega.

”Am lucrat în echipă cu Bianca și Alfred și fiecare pe zone diferite am obținut garanții că, în perioada următoare, se vor aloca bani pentru construcția unei săli de sport moderne. Aș vrea doar să fiu bine înțeles că vorbim de o sală de sport care va fi a timișorenilor, nu a PSD-ului sau a primarului Robu.

Va fi un obiectiv sportiv construit sub guvernarea PSD pentru timișoreni. Noi am fost trimiși acolo să servim interesele locuitorilor județului nostru în baza unui program clar de guvernare” a menționat deputatul Adrian Pau.

Cei trei parlamentari de Timiș au mai lucrat în echipă și atunci când a fost vorba de promovarea Legii sportului și deschiderea posibilităților legale de finanțare pentru sport, dar și în susținerea proiectelor de finanțare depuse de primăriile din Timiș pe diverse programe.

”Am susținut proiectele locului indiferent de coloratura politică a primarilor, pentru că este în interesul județului nostru și munca în echipă ne-a condus la rezultate. Mă bucur și pentru succesul echipei de la CJT privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru modernizarea drumului Timișoara-Moșnița Nouă.

Vorbim de muncă în echipă și asta mă bucură. Am fost și sunt împotriva împăunărilor cu realizări personale ale unuia sau altuia. Scopul este unul același pentru toți”, a mai declarat deputatul Adrian Pau.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Timişoara va avea o sală de sport modernă

  1. De ce nu ar fi amplasata Sala de Sport in zona stadionului Dan Paltinisanu? Se poate construi o parcare suptaetajata astfel incat o parte din actuala parcare sa fie folosita pentru consructia Salii de Sport si vom avea un Complex Sportiv in zona, incluzand si Sala Olimpia! Va fi multumit si Girocul, ca e pe aproape si de aceasta localitate.
    In plus, sper ca noua sala va avea prevazute accese si locuri si pentru cei cu dizabilitati locomotorii (rampe, lifturi) ca daca nu se prea pot deplasa niciunde, macar la un eveniment sportiv sa-si mai indulceasca viata!

    1. Nu Girocul a cerut ca sala da fie amplasata acolo. A fost propunerea CJT si a guvernului in urma refuzului lui Robu de a ceda un teren adecvat in Timisoara! Asta in conditiile cand de 8 ani se chinuie sa termine o salita de doar 2500 locuri ce nu poate fi omologata pentru campionate europene!

Lasă un răspuns