Motoare turate la Dumbrăviţa

raliu 1

Sâmbătă, cu începere de la ora 10, va avea loc în comuna Dumbrăviţa etapa cu numărul opt din Campionatul de Automobilism & Karting Timiş. „Rally-Kart Dumbrăviţa 2017” este organizată de Asociaţia Auto Club Rally Timiş şi Comisia de Automobilism şi Karting (CAK) din cadrul ACR Timiş.

„Menţionăm că acest gen de concurs, automobilistic şi de karting, ca etapă într-un campionat, este la a şaptea ediţie în comuna Dumbrăviţa şi prin aceasta Dumbrăviţa este printre singurele comune din România în care a devenit o tradiţie organizarea integrală a unei competiţii de rally-sprint, având un loc bine stabilit în selectul cerc de localităţi româneşti organizatoare de raliuri”, a punctat preşedintele Comisiei de Automobilism şi Karting Timiş, Ladislau Giurisici.

Etapa de la Dumbrăviţa cuprinde trei secţiuni: circuit viteză urban, drift şi karting. În fiecare dintre acestea sunt programate două manşe, iar în clasament se va ţine cont de cel mai bun rezultat.

Pe o maşină de concurs pot participa şi trei concurenţi. Organizatorii au pregătit surprize pentru public: rally experience, taxi drift şi un zbor cu avionul deasupra Dumbrăviţei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns