Timișoara s-a umplut de șoferi șmecheri, descurcăreți și mereu grăbiți. Oare se vor civiliza vreodată?

Conduși de ideea că sunt șmecheri, descurcăreți și mereu grăbiți, iar ceilalți participanți la trafic sunt proști și fraieri, în Timișoara, tot mai mulți tineri șoferi sfidează orice reguli elementare de circulație, ca să nu mai aducem în discuție manierele de bun-simț, străine pentru ei.

Nu este zi fără să vedem în burgul bănățean – unul care a fost, se vrea și cu siguranță că ar mai putea fi cel mai civilizat din România – astfel de persoane, precum conducătorii auto ai mașinilor din imagine, care ignoră tot ce se poate…

La o distanță de nici 200 de metri, unul dintre tineri a parcat „la scara” magazinului (deși în parcare erau locuri libere), în așa fel încât două mașini nu puteau trece una pe lângă alta, iar celălalt, o șoferiță, a parcat taman în stația destinată mijloacelor de transport în comun…

Punem întrebarea: oare acești șmecheri, descurcăreți și mereu grăbiți se vor civiliza vreodată?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

17 thoughts on “Timișoara s-a umplut de șoferi șmecheri, descurcăreți și mereu grăbiți. Oare se vor civiliza vreodată?

 1. Plin orașul de maneliști și maneliste de la MH, Gj, OT, CS care mai tot timpul vorbesc la telefon și mai scriu și masaje pe Facebook în timp ce conduc, nu respecta regulile de circulație rutiera, semnalizarea nu cred ca exista, probabil au becurile arse, trec pe rosu, parcarea se face oriunde chiar nu conteaza, pe locurile destinate persoanelor cu handicap, la întrarea în supermatket, pe trecerile de pietoni…… Oriunde ! problema este ca pe aceștia parca politia nu-i vede.

  1. doar nu o sa isi amendeze semenii … acu’ cateva luni masina de politie, ala la volan era pe telefon, oprit pe trecere … cand i-am atras atentia, a sarit un smecheras din spate (p_litist si el), si m-a facut nesimtit … ce sa mai vrei?

  2. De acord cu tine, pana la…CS, Idiotule, cu noi ce ai, oare tu esti timisorean 100 %, sau doar te dai? Cine stie din ce aluat de cacat esti facut, asa ca, nu mai manca cacat la adresa noastra, ca te ingrasi.
   O Duminica faina sa ai !!!

 2. Voi vorbiti necioplitilor? Ati votat pe unu care e de câțiva ani in România, sa conduca orașul!
  Voi si brașovenii sunteți cei mai mari retardați din țară

 3. Acum am sosit dinspre Bucuresti,incepand dela Dr.Tr.Severin parca eram la raliuri,au inceput sa apara sinucigasii cu numere de MH,GJ,etc,depasiri pe linie continua,blituri din spate,depasiri in zona viaductelor la Dunare,oameni buni ,incercati sa va civilizati,si sa nu mai semnalizati ca sunteti de unde sunteti.Abia astept momentul cand o sa oblige pe toti care lucreaza in Tm sa isi inmatriculeze masinile pe TM,mai putin,mai putin.

 4. Mărinică,nume de prost,dacă tatăl tău nu a avut curaj sa te boteze măcar Marin,a simțit ca ești mic la creier și tia zis Mărinică 😂

 5. Îmi permit să răspund întrebării dumneavoastră. Da, se vor civiliza atunci cînd poliția va fi poliție, nu garda personală a lui Robu și își va face treaba pentru care a fost înființată, atunci cînd amenzile vor fi amenzi ca în restul Europei și se vor aplica fără discuții și șpăgi la agent, și nu în ultimul rînd, va fi mai multă civilizație cînd de la Orșova se va putea veni încoace doar cu pașaportul și cu viză !

 6. Ce reacții, ce comentarii, ce delir!
  Dacă ar fi să ne luăm după unele, am zice că Timișoara este “ocupată” (a se citi sub ocupație” și nu locuită.

  @mishu – excelent comentariul, Subscriem (cu S)!

Lasă un răspuns