Cum va arăta Timișul peste patru ani? Anunțul premierului Ludovic Orban, la Timișoara

Cum va arăta Timișul peste patru ani? Anunțul premierului Ludovic Orban, la Timișoara

Premierul Ludovic Orban a participat la învestirea lui Alin Nica în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. El l-a felicitat pe noul lider al CJT pentru succesul obținut și este convins că va reuși să performeze în această funcție.

”Alin Nica are o vastă experiență la nivel european, este un om cunoscut și cu influență, știe ce înseamnă administrație, știe cum se atrag bani europeni și de aceea am convingerea că va avea un mandat de succes”.
Premierul este atât de optimist încât este încrezător că, peste patru ani, chiar și cei care nu avut motive să-l voteze pe Alin Nica, o vor face la finele acestui mandat.

CITEȘTE ȘI: Timișoara s-a umplut de șoferi șmecheri, descurcăreți și mereu grăbiți. Oare se vor civiliza vreodată?

”Prezența mea este o garanție că proiectele strategice ale Timișului vor fi sprijinite de la cel mai înalt nivel”, a spus Ludovic Orban, cu referire la sala polivalentă, noul stadion, ieșirea de pe A1, centura, autostrada Timișoara-Belgrad.
Și Alin Nica a vorbit despre concretizarea acestor proiecte, dar și despre dorința de a colabora cu toți factorii care pot contribui la bunăstarea Timișului, de la primari până la simpli cetățeni. Pe termen scurt, principalul obiectiv rămâne lupta împotriva Covid 19, despre care noul președinte are convingerea că va fi câștigată.

Mai multe despre situația momentului în administrația și politica din județul Timiș, într-un interviu oferit de Ludovic Orban în exclusivitate pentru Renașterea bănățeană, pe care îl vom publica în această după-amiază pe www.renasterea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cum va arăta Timișul peste patru ani? Anunțul premierului Ludovic Orban, la Timișoara

Lasă un răspuns