Timișoara, prezentă la Târgul Internațional de Turism de la Frankfurt

La Frankfurt a început, astăzi, Târgul Internaţional de Turism IMEX, considerat cel mai important eveniment dedicat industriei MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions) din Europa. În cadrul târgului sunt prezenți aproximativ 3.000 de expozanţi din peste 100 de ţări.


CITEȘTE ȘI: O nouă metodă de înșelăciune brevetată în traficul din Banat! Video

 


Evenimentul, cu o durată de trei zile, înlesneşte crearea de contacte între agenţii, firme, instituţii şi specialişti, care au ca principal domeniu de activitate turismul de business si de evenimente.

CITEȘTE ȘI: ”Bomba” din centrul Timișoarei, detonată

Ministerul Turismului participă la acest târg cu un stand de promovare turistică, iar orașul de pe Bega este prezent ca şi co-expozant în cadrul standului României, unde promovează Timişoara atât ca destinaţie pentru turismul de business, cât şi ca viitoare Capitală Europeană a Culturii.

Timişoara are un puternic sector de business şi este un important oraş universitar, în oraş existând mai multe săli de conferinţe, dotate la standarde europene, în care se pot desfăşura conferințe şi întâlniri de afaceri.

De asemenea, oraşul are mai multe spaţii expoziţionale şi culturale în care se pot organiza evenimente, astfel că Târgul IMEX Frankfurt este un bun prilej de a promova Timişoara.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns