Timişoara ocupă un onorant loc 3 în topul celor mai sigure oraşe din România

Timişoara ocupă un onorant loc 3 în topul celor mai sigure oraşe din România, conform clasamentului întocmit de specialiştii de la Numbeo.

Municipiul de pe Bega are o rată de siguranţă de 76,04 la sută, fiind devansat doar de Cluj-Napoca şi Braşov, dar aflându-se înaintea Bucureştiului, care ocupă locul cinci.

De menţionat că municipiul Cluj-Napoca se află pe poziţia 13 la nivel mondial!

Rata de siguranţă este bazată pe o formulă ce ia în calcul detalii precum numărul de crime comise, numărul de jafuri, numărul de spargeri date, numărul de furturi de maşini, numărul de amenzi date pentru furturi din buzunare, etc.

Cel mai sigur oraş din lume este considerat Abu Dhabi, din Emiratele Arabe Unite, cu o rată de siguranţă de 88,67 la sută. Urmează Doha, din Qatar, cu 88,52 la sută rată de siguranţă, şi Taipei, din Taiwan, cu 85,8 la sută rată de siguranţă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Timişoara ocupă un onorant loc 3 în topul celor mai sigure oraşe din România

  1. Ce știre e asta??? Vrăjeli… Iarăși dați știri care sa facă reclama și sa i scoată în fata pe clujeni??? pe timișoreni nu i interesează… Orisicum mai are mult Clujul pana sa ajungă Timișoara, asta în cazul în care stam pe loc… Dar nu stam!

  2. Era interesant sa ne spuneti ca suntem pe un loc apropiat de Viena si Copenhaga.
    Fata de Cluj suntem cu 23 de pozitii mai jos, fata de Brasov cu 6 pozitii.

Lasă un răspuns