Timișoara lucrului temeinic făcut…

bile Libertatii

…Poate fi văzută, cu ochiul liber, în Piața Libertății, chiar în aceste zile. În urmă cu circa o săptămână, oamenii de la Romprest s-au apucat să monteze țevile metalice pe care urmează să fie fixate bilele ce vor departaja linia de tramvai de spațiul pietonal.

După o temeinică analiză, s-a constatat că proptelele sunt prea apropiate de linie, iar bilele ar putea fi atinse de tramvaie, astfel că s-a trecut la demontarea țevilor din betonul abia întărit. Acum, în sfârșit, acestea se află la distanța potrivită, de un metru și ceva, se mai așteaptă puțin să se solidifice betonul și se trece la montarea, să sperăm, definitivă. Că așa se lucrează la noi: temeinic și cu cap!

De altfel, bilele din Piața Sfântu Gheorghe au fost atinse deja, în treacăt, de câteva vagoane de tramvai, semn că și acolo s-a lucrat la fel de „bine”. În acest stil, nu este de mirare că reabilitarea centrului istoric merge într-un ritm atât de… amețitor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Timișoara lucrului temeinic făcut…

  1. Domnilor….bilele erau pozitionate perfect si de prima data.Faptul ca vatmanul circula cu usa deschisa cand nu ar trebuii sa o faca nu a putut-o lua in calcul un om normal.Normal ca se muta putin mai departe sa evitam situatiile neplacute…pentru ca romani in romania…nu pentru ca era gresit de la inceput.

Lasă un răspuns