Timişoara, gazda unui concurs internaţional de dans, cu participanţi de clasă din 20 de ţări

Timişoara, gazda unui concurs internaţional de dans, cu participanţi de clasă din 20 de ţări

Timişoara, gazda unui concurs internaţional de dans, cu participanţi de clasă din 20 de ţări

Dacă iubiți dansul, atunci, cu siguranță, trebuie să fiți prezenți la Timișoara Open Championship, concursul internațional de tradiție organizat de Clubul Magnum Team.

În 2023, anul în care Timișoara este Capitala Europeană a Culturii, orașul va găzdui Cupa Europeană de Standard la Adulți, un prestigios eveniment de dans.

Competiția se va desfășura Complex Senator, în 10 septembrie, și va reuni dansatori de primă mărime din 20 de țări europene: Austria, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Franța, Germania, Islanda, Italia, Letonia Lituania, Olanda, Polonia, Serbia, Slovacia Spania, Ucraina și România.

În cadrul acestei competiții, participanții vor dansa: vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step și se vor întrece pentru câștigarea Cupei Europene la categoria Adulți Standard pentru anul 2023.

Competiția începe la ora 8 și durează pînă la ora 22. Galele, pe categorii, vor începe la ora 18.

Programul cuprinde categorii de vârstă și de clasă, de la copii până la adulți, de la nivel debutant, până la nivel internațional: WDSF European Cup Standard, WDSF International Open Standard, DSE Children Grand Prix.

În plus, în cadrul acestui eveniment publicul va avea parte de momente deosebite, emoționante și surprize, precum și de celebrarea unei cariere de mare succes în dans.

”De fiecare dată când am organizat competiții în Timișoara emoțiile au atins cote maxime. Dar și bucuria și rezultatele au fost pe măsură! Am avut campioni mondiali și europeni. Acum, o noua generație de dansatori talentați vine din urmă și ne punem mari speranțe în aceștia”, a adăugat Diana Avram, de la Magnum Team.

Evenimentul face parte din programul Promovarea Sportului de Performanță prin proiectul „Performanța și excelența în dansul sportiv național și european 2023”, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

CITEŞTE ŞI: Se caută elevi dornici de performanță și profesori voluntari la Centrul Județean de Excelență Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *