Se caută elevi dornici de performanță și profesori voluntari la Centrul Județean de Excelență Timiș

Se caută elevi dornici de performanță și profesori voluntari la Centrul Județean de Excelență Timiș

Se caută elevi dornici de performanță și profesori voluntari la Centrul Județean de Excelență Timiș

Centrul Județean de Excelență Timiș, instituția care, în fiecare an, pregătește elevi implicați, dornici de performanță la anumite discipline, organizează selecţia cadrelor didactice pentru anul școlar 2023/2024.

Solicitarea de selecție a profesorilor se face pe baza unui dosar care se trimite pe adresa de e-mail [email protected], în perioada 11-22 septembrie 2023.

Activitățile didactice, ce se desfășoară de către profesori în regim de voluntariat, vizează următoarele discipline: limba română, limbi clasice şi literatură universală, limbi moderne, matematică, fizică, chimie, biologie, istorie, geografie, știinţe socio-umane, psihologie, arte, muzică, religie ortodoxă, informatică, robotică, debate.

Selecţia elevilor pentru desfăsurarea activităţilor de înaltă performanţă, în anul şcolar 2023-2024, are loc în perioada 11 septembrie – 1 octombrie 2023, iar desfășurarea probelor pentru admitere, în intervalul 2 -10 octombrie 2023.

Procesul de admitere a elevilor constă în susținerea unui test la disciplina de studiu dorită și o testare psihologică, pe baza unui chestionar.

Activităţile de predare-învăţare se desfăşoară în regim mixt (fizic si online). Cursurile în format fizic au o durată de două ore, derulându-se în sediile școlilor partenere, iar cele online, de o oră și jumătate.

CITEȘTE ȘI: Școală nouă la Giroc! Dan Vîrtosu: „De luni, 11 septembrie, toți copiii noștri vor învăța în program de dimineață!”

Informaţii suplimentare pot fi obținute la tel. 0736 632 481/ 0722 885 378 și pe site-ul www.cjextm.ro.

Centrul Județean de Excelență Timiș are sediul pe strada Cornelia Sălceanu  nr 11 (fosta Școală Generală nr. 28), fiind o unitate subordonată inspectoratului școlar.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *