Timișoara 2021 așteaptă noi membri

Timisoara capitala culturala europeana sigla

Consiliul Director al Asociației Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii a decis prelungirea termenului de depunere a cererilor de adeziune a noilor membri până în data de 11 februarie 2019, ora 12 a.m. Această decizie reprezintă dorința de deschidere a Consiliului Director al asociației către noi membri, de deschidere către diversitatea opiniilor, de aducere în lumină a noi perspective și a noi moduri de a atinge aceleași obiective.

Asociația reamintește că persoanele fizice/ juridice care au depus deja cererile de adeziune înainte de data de 22 ianuarie 2019 sunt rugate să completeze dosarul astfel încât acesta să conțină următoarele documente: 1. pentru persoanele fizice: cerere de adeziune (formular); copie C.I.; cazier judiciar; Curriculum Vitae; declarație pe proprie răspundere că îndeplinesc condițiile prevăzute la art.2.2.3 din Actul Constitutiv al Asociației; 2. pentru persoanele juridice societăți comerciale: cerere de adeziune (formular); certificat constatator; declarație pe proprie răspundere a reprezentantului legal că persoana juridică îndeplinește condițiile prevăzute la art. 2.2.3 din Actul Constitutiv al Asociației; 3. pentru persoanele juridice asociații și fundații: cerere de adeziune (formular); extras din registrul special aflat la grefa instanței; certificate înregistrare ANAF; declarație pe proprie răspundere a reprezentantului legal că persoana juridică îndeplinește condițiile prevăzute la art.2.2.3 din Actul Constitutiv al Asociației; 4. pentru orașele partenere: cerere de adeziune (formular); declarație pe proprie răspundere a reprezentantului legal că persoana juridică îndeplinește condițiile prevăzute la art.2.2.3 din Actul Constitutiv al Asociației; 5. pentru alte organisme care nu se încadrează în cele de mai sus: cerere de adeziune (formular); actul de înființare; calitatea de reprezentant; declarație pe proprie răspundere a reprezentantului legal că persoana juridică îndeplinește condițiile prevăzute la art.2.2.3 din Actul Constitutiv al Asociației.

Documentele se pot depune atât la sediul Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii – Bastionul Theresia, str. Martin Luther Nr. 4, Corp.B1, Et.1, cât și în format electronic, la adresa de e-mail: [email protected], iar cererile de adeziune corespunzătoare fiecărei categorii pot fi descărcate accesând următorul link: http://www.timisoara2021.ro/2018/12/21/acte-necesare-pentru-cererea-de-adeziune/.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *