Timișeanul Mihai Şora face apel la mase după OUG lui Tudorel Toader: ‘Suntem pierduţi ca naţie pentru alte câteva decenii’

Mihai Șora a reacționat după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a prezentat marţi, la finalul şedinţei de Guvern, mai multe modificări realizate prin Ordonanţă de Urgenţă şi care privesc legile justiţiei.

CITEȘTE ȘI: Ungurii mai au de construit 15 km de autostradă până la granița noastră, dar nu au la ce să se conecteze

Filosoful Mihai Şora spune că dacă nici astăzi, după adoptarea OUG pe legile justiţiei, românii nu văd şi nu înţeleg, înseamnă că suntem pierduţi, ca naţie, pentru alte câteva decenii.

„Oameni buni, dacă nici astăzi, după Ordonanţa de Urgenţă, nu vedeţi – adică NU VEDEŢI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înţelegeţi – NU ÎNŢELEGEŢI! – ce înseamnă şi încotro ne duce subordonarea magistraţilor de către politicieni, înseamnă că suntem pierduţi, ca naţie, pentru alte câteva decenii. Noapte bună, România!”, a scris Mihai Şora pe Facebook.

Modificările anunțate de Toader fac referire la funcţiile de conducere din cadrul Ministerului Public. Ele nu mai pot fi ocupate prin delegare. Pentru funcţiile de conducere din Ministerul Public, avizul va fi dat de plenul CSM, conform stiripesurse.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Timișeanul Mihai Şora face apel la mase după OUG lui Tudorel Toader: ‘Suntem pierduţi ca naţie pentru alte câteva decenii’

  1. Aceasta pierdere a început cu Un cetățean și Horia. Mai întâi și-a au pierdut mintea, daca au avut-o vreodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *