Timişeanul Mihai Şora, către românii din diaspora care au anunţat că vin să protesteze în Piaţa Victoriei: Dragă Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august?

A murit Mihai Șora la vârsta de 106 ani. Postarea de rămas bun a soției: „E frig fără tine, iubitule”

Filosoful Mihai Şora se adresează românilor din diaspora, vineri seară, întrebând: „Nu s-ar putea mai devreme de 10 august?”, referindu-se la manifestaţia de protest anunţată de diaspora în luna august în Piaţa Victoriei.

„Dragă Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august? Al vostru, îngrijorat, Mihai Şora”, a scris pe Facebook filosoful.

CITEŞTE ŞI: Medic: „Domnu’ Dragnea, v-ați cerut scuze pușcăriașilor. Pacienților care au fost tratați în jeg când le cereți scuze?”

Mesajul a fost postat la câteva ore după ce Liviu Dragnea – condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare – a anunţat că rămâne în fruntea PSD, a Camerei Deputaţilor şi a coaliţiei de guvernare şi că va merge ”până la capăt”, că social-democraţii au greşit că au avut o atitudine procedural corectă în Parlament, iar de acum vor fi ”mult mai fermi şi mai radicală” cu ceea ce vor să facă.

Românii din diaspora se organizează pe Facebook pentru a protesta în Piaţa Victoriei, în 10 şi 11 august.

La manifestaţia intitulată „Diaspora Acasă – Dragnea închide graniţele, că venim vreo trei milioane” şi-au anunţat prezenţa români din Austria, Marea Britanie, Spania, Franţa, Germania sau Italia, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *