Cel mai important investitor dintr-o comună timişeană

Sistem de canalizare într-o comună timișeană

Investițiile guvernamentale finanțate prin prima listă a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) în comuna timișeană Sacoșu Turcesc au fost destinate exclusiv infrastructurii.

Cele peste 11 milioane de lei, bani atrași de autoritatea locală, au vizat două obiective, respectiv modernizarea drumului comunal DC 154 (DJ 592-Uliuc-Unip), în lungime de 7,2 kilometri, și înființarea sistemelor de alimentare cu apă în localităţile aparținătoare Icloda, Uliuc şi Unip. Primul dintre ele a fost în ultimii ani subiectul unor proteste succesive ale localnicilor vizavi de starea proastă a carosabilului.

CITEŞTE ŞI: Ninsoare în plină vară în România. Video

Prin a doua listă a aceluiași program guvernamental, unității teritoriale Sacoșu Turcesc i s-au aprobat patru proiecte, toate din domeniul educațional.

Mai precis este vorba de reabilitări, modernizări și dotări de școli și grădinițe în localitatea de reședință a comunei, unde au fost aprobați cei mai mulți bani, respectiv peste două milioane de lei, și în satele Uliuc, Berini și Otvești, obiective pentru care s-a alocat în total o sumă de peste 1,9 milioane de lei.

Prin aceste finanțări, guvernul devine cel mai important investitor în comuna timișeană, efortul financiar vizând îmbunătățirea condițiilor de viață, de transport și de educație.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Cel mai important investitor dintr-o comună timişeană

  1. Astea nu sunt investitii ci sunt motiv de hotie. PNDL este pusculita lu Dragnea iar acest primar din Sacosu Turcesc , Gabi Koller nu a facut nimic in 18 ani de primarie, doar a furat non-stop. E cea mai slab dezvoltata comuna din tara, e o rusine

  2. Asta e un hot jumate. De ce nu scrieti si despre comuna ca a ajuns de batjocora . E la al 5 lea mandat si nu a facut nimic pentru oameni, a facut doar pentru el.

  3. Bravo primarului din Sacos!!! 13 milioane de lei adusi in comuna sunt bani foarte foarte multi si putini primari se pot lauda cu asta! Felicitari si LA MAI MARE (MULT) ca este loc pentru mai mult. Carcotasii sa-si vada de treaba lor si numai dupa ce au facut ceva (orice in afara de mizerie!!!) pentru comuna, numai atunci sa iasa in fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *